Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت فنی و ابنیه خطوط ریلی تراورس اردیبهشت امسال با تأیید سازمان خصوصی سازی به شرکت رجا واگذار شد، اما پس از ۶ ماه در سکوت خبری، هیات داوری رأِی به بازگشت این شرکت به گروه امیرمنصور آریا را صادر کرده است!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * اواخر اردیبهشت امسال، سازمان خصوصی سازی موافقت کرد که شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی تراورس به شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان خصوصی سازی طی نامه‌ای خطاب به مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران موافقت خود را با این موضوع اعلام کرد.   در بخشی از این نامه آمده است: «با عنایت به اینکه قرارداد واگذاری ۹۵ درصد از سهام شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به شرکت آهن و فولاد لوشان توسط این سازمان فسخ شده است، لذا مقتضی است دستور فرمایند با توجه به اعلام فسخ یاد شده نسبت به تحویل و اداره شرکت تراورس مطابق قوانین و مقررات مربوطه اقدام لازم فراهم شود.»

مساله بازگشت تراورس به شرکت رجا، در واقع به ابهامات فعالیت گروه امیرمنصور آریا بازمی گردد؛ گروهی که موسس آن به جرم اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اعدام شد!   دردسرهای بی‌پایان خصوصی سازی در دهه ۸۰ واگذاری شرکت تراورس به این گروه در سال ۸۹ و در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی صورت گرفت. در آن زمان شرکت توسعه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا که قبلا شرکت آهن و فولاد لوشان را خریده بود، به عنوان مالک این برند، وارد مزایده شرکت تراورس شد و ۹۵ درصد سهام این شرکت را خرید! این یکی از صد‌ها واگذاری پرشائبه سازمان خصوصی سازی در سال‌های اول اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی بود.    بیشتر بخوانید: بازگشت «تراورس» به دولت پس از ۱۰ سال/ خصوصی‌سازی ناموفق شرکت اقماری راه‌آهن کارگران شرکت خط و ابنیه فنی تراورس حدود ۴ ماه حقوق معوقه دارند کارگران تراورس در اعتراض به عدم پرداخت حقوق خود تجمع کردند آخرین وضعیت از حقوق عقب افتاده کارگران تراورس / وعده‌های قوه قضاییه به کجا رسید؟ رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی به مشکلات تراورس کرج دستور داد   اعتراضات کارگران تراورس از دی ماه سال گذشته دوباره آغاز شد. اعتراض کارگران به عدم پرداخت حقوق و معوقاتشان بود. در آن زمان اعلام شد که به دلیل بدهی‌های گروه امیرمنصور آریا، حساب مسدود و حساب‌های شرکت تراورس هم به دلیل بدهی اداره مالیات و تأمین اجتماعی مسدود شده بود که نتیجه این مسدود شدن حساب‌های بانکی، تعویق ۵ ماهه حقوق کارگران این شرکت بود. مساله‌ای که طی یک سال گذشته مکررا اتفاق افتاد و همچنان کارگران این شرکت از تعویق حقوق خود نگرانند.   تعویق ادامه دار حقوق کارکنان تراروس یکی از کارگران تراورس به خبرنگار ما اعلام کرد که حقوقشان یا نصفه و نیمه پرداخت می‌شود یا به تعویق می‌افتد. در واقع کارگران نگران ان هستند که اتفاقاتی که برای شرکت‌هایی مانند هپکو و ماشین سازی تبریز رخ داده، در انتظار کارگران تراورس هم باشد.

دستور مستقیم رئیسی برای رسیدگی به وضعیت واگذاری این شرکت به گروه امیرمنصور آریا، اواخر دی صادر شد. این دستور تأکید داشت که مشکلات این کارخانه در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی و برطرف و مقدمات بازگشت کارخانه به دولت فراهم شود.   پس از آن در بازدید صنعتگران استان البرز با رئیسی، مدیرعامل شرکت باز هم مشکلات را با او در میان گذاشت و پیگیری وضعیت این شرکت به صورت جدی تری دنبال شد. تا اینکه در نهایت، در اردیبهشت خبر بازگشت تراورس به رجا به اطلاع مردم رسید. اما چند روز قبل، در کانال تلگرامی شرکت تراورس اعلام شد که به تازگی و با رأی هیات داوری سازمان خصوصی سازی، این شرکت به گروه امیرمنصور آریا بازگشته است!   تأکید هیات داوری به واگذاری پرشائبه!  مدیرعامل شرکت تراورس در ۱۹ آبان در جلسه‌ای با اعضای شورای اسلامی کار این شرکت، خبر بازگشت تراورس به گروه امیرمنصور آریا را اعلام کرد. از صحبت‌های ردوبدل شده در این جلسه، می‌توان به نارضایتی کارکنان این شرکت از این موضوع پی برد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی جلسه مدیرعامل تراروس با کارکنان و اعضای شورای اسلامی کار شرکت   مصطفی معینی، مدیرعامل تراورس در این جلسه گفته است که شرکت در این دعوی بی طرف است و نقشی در تصمیم گیری‌ها نداشته است. او از کارگران هم خواسته که اعتراض خود را از مبادی قانونی مطرح کرده و از تجمعاتی که ممکن است موجب سوءاستفاده معاندین و بدخواهان را فراهم آورد، امتناع کنند.   به گفته رفیعی، رأی هیات داوری قابلیت اعتراض دارد و سازمان خصوصی سازی و راه آهن جمهوری اسلامی در حال پیگیری این رأی هستند.   اکنون مساله اصلی اینجا مطرح می‌شود که معنی این رفت و برگشت تراورس به بخش خصوصی و دولت چیست؟ استدلال هیات داوری برای بازگرداندن این شرکت به گروه امیرمنصور آریا چیست؟ آیا نگرانی کارگران شرکت نسبت به امنیت شغلی خود، برای مسئولان سازمان خصوصی سازی و هیات داوری، محلی از اعراب دارد؟  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی امیرمنصور آریا شرکت به گروه امیرمنصور آریا سازمان خصوصی سازی کارگران تراورس شرکت تراورس هیات داوری راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت

وزیر تعاون، کار رفاه اجتماعی گفت: لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در کمیسیون مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

به گزارش ایلنا، صولت مرتضوی در پایان جلسه هیات دولت درباره لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران گفت: این موضوع در کمیسیون اصلی مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیمه کارگران عنوان کرد: افزایش حقوق را انجام دادیم نماینده کارگران و کارفرمایان در جلسات مربوطه پیشنهاد داده بودند که افزایش بیمه طبق مبنای درستی انجام شود تا در دوران بازنشستگی کارگران اثر داشته باشد. بر همین اساس افزایش‌ها را در ردیف‌های مبنا انجام دادیم که بیش از ۳۵ درصد است و نسبت به سال قبل ۹ درصد امسال بیش از سال قبل افزایش داشته است. امیدواریم با مدیریت اقتصادی از سوی دولت و مهار تورم و کمک‌های معیشیتی بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

وی در خصوص مسکن کارگری بیان کرد: در این خصوص قرارگاه مسکن تشکیل داده شد و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت تعاون و مدیران کارخانجات تلاش می‌کنند تا فرآیند‌ها کوتاه شود. بانک رفاه کارگران هم متولی تسهیلات تعاونی‌های کارگری شد که گام مهمی به جلو است.

مرتضوی درباره لایحه جامع اشتغال اظهار داشت: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده است تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند و در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رییس جمهور دریافت کرد